Hét adres voor al uw belegde broodjes! Maar ook voor ontbijt, lunch, high tea, borrelplanken etc… wij draaien onze hand er niet voor om, om er voor u iets heel bijzonders en smaakvols van te maken. En… alles, uiteraard, met veel zorg en aandacht bereid met dagverse ingrediënten, volgens de HACCP richtlijnen. Heeft u dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Geen probleem, laat het ons weten en wij komen graag aan uw wensen tegemoet.

Online Bestellen

Met een paar drukken op de knop plaatst u eenvoudig uw online bestelling.
Vanaf € 15,- bezorgen wij, tijdens kantooruren, gratis bij u aan huis en/of bedrijf in Steenwijk.
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om minimaal twee uur van tevoren uw bestelling aan ons door te geven. Bestelt u voor 15 personen of meer dan verzoeken wij u ons dit 1 dag van tevoren te laten weten.

U kunt makkelijk een account aanmaken. Hier kunt u in één oogopslag zien wat uw vorige bestellingen zijn geweest en deze aanpassen naar uw huidige bestelling.

Broodje gezond

De diensten van BroodjeSteenwijk.nl

  • Ontbijtservice

  • Lunchservice
  • Vergaderlunches

  • Buffetten
  • Feestelijke gelegenheden
  • Koffietafels

  • High tea
  • Catering

Uitgiftepunt restaurant

Maatschappelijk verantwoord

Wist u dat als u bij BroodjeSteenwijk.nl bestelt, u bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wij combineren lekker eten met aandacht voor mensen.

BroodjeSteenwijk.nl is een leerwerkbedrijf. Alle bestellingen worden bereid en geleverd door mensen van de NoordWestGroep. Wij werken met professionele leermeesters die onze deelnemers begeleiden. Door te bestellen bij BroodjeSteenwijk.nl geeft u onze gemotiveerde deelnemers de kans om hun talenten te ontwikkelen op het gebied van catering. Het is een plek waar zij op hun eigen tempo kunnen groeien en werken aan hun competenties. Onze deelnemers leren het horecavak met zijn vele facetten en werken aan hun beroepsvaardigheden. Met onze praktijkgerichte aanpak bieden wij onze deelnemers een springplank naar een reguliere baan in de maatschappij. Laat je meeslepen door de kracht van werk!