Hét adres voor al uw belegde broodjes! Maar ook voor ontbijt, lunch, high tea, borrelplanken etc… wij draaien onze hand er niet voor om, om er voor u iets heel bijzonders en smaakvols van te maken. En… alles, uiteraard, met veel zorg en aandacht bereid met dagverse ingrediënten, volgens de HACCP richtlijnen. Heeft u dieetwensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Geen probleem, laat het ons weten en wij komen graag aan uw wensen tegemoet.

Online Bestellen

Met een paar drukken op de knop plaatst u eenvoudig uw online bestelling.
Vanaf € 10,- bezorgen wij, tijdens kantooruren, gratis bij u aan huis en/of bedrijf in Steenwijk.
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om minimaal twee uur van tevoren uw bestelling aan ons door te geven. Bestelt u voor 15 personen of meer dan verzoeken wij u ons dit 1 dag van tevoren te laten weten.

Bestellijst

Wilt u in een keer een bestelling plaatsen voor een grote groep mensen met individuele wensen? Print dan de lijst uit en laat iedereen zijn/haar wensen invullen op de lijst. Waarna u deze eenvoudig online invoert en uw bestelling kunt plaatsen.

Print de bestellijst

Of nog gemakkelijker, maak een account aan. Hier kunt u in één oogopslag zien wat uw vorige bestellingen zijn geweest en deze aanpassen naar uw huidige bestelling.

Voor bedrijven is het mogelijk om op