Broodje Steenwijk

Over Perron 3

Perron3 is een lunchroom gevestigd op NS station Steenwijk. Wij bieden in onze lunchroom een compleet assortiment producten voor ontbijt en lunch. Daarnaast serveren wij uiteraard allerlei heerlijke koffiespecialiteiten met een breed assortiment koeken en allerlei ander zoete lekkernijen.

Het gehele assortiment broodjes, sandwiches, salades, soepen, gekoelde en warme dranken kan allemaal meegenomen worden in composteerbare verpakkingen of desgewenst bezorgd worden bij u thuis of op het bedrijf. Via deze website kunt u uw bestelling plaatsen en afrekenen, wij bezorgen het dan bij u of u kunt het desgewenst komen afhalen.

Het team van Perron3 is samengesteld uit medewerkers in dienst van NoordWestGroep en IGSD. In dit werk- en leerbedrijf krijgen zij een opleiding in horeca werkzaamheden. Zoals werken in de bediening, in de keuken of als facilitair medewerker.

Ons volledige koffie-concept en enkele producten uit ons asssortiment zijn afkomstig van ecologische of biologische landbouw. Ook hebben wij gekozen voor enkele fairtrade en regionale producten.

Smakelijk eten en graag tot ziens!

Tot nader order gesloten ivm Corona

In verband met de Corona heeft de Noordwestgroep doen besluiten om Perron3 tot nader order te sluiten. Hierdoor is het ook niet mogelijk om bestellingen te plaatsen.

Onze excuses voor het ongemak!